Se încarcă pagina. Vă rugăm să aşteptaţi ...

Găzduire Web

IWSC este Reseller Autorizat
Curs valutar
Cursul de schimb este oferit de Banca Natională a României şi este actualizat automat zilnic.

Curs pentru: 30.09.2022
1 USD = 5.0469 RON
1 EUR = 4.9490 RON
iwGATE - Sistem de Management Intelliware (IMS)

Aveţi o întrebare?

Vă ascultăm! Acesta poate fi un punct de plecare pentru colaborări viitoare!

Formular de contact

Găzduire Web
Ce este Găzduirea Web?
O definiţie simplă a găzduirii web o reprezintă serviciul ce oferă spaţiu de stocare pe un server (calculator specializat) şi lăţime de bandă ce permite datelor stocate pe server (pagini web, imagini, etc) să fie transferate oricui vizualizează datele.
O definiţie mai pragmatică este aceea conform căreia găzduirea web este serviciul care oferă site-ului dumneavoastră web o conexiune la Internet printr-un server web şi o conexiune la internet de mare viteză. Conţinutul site-ului web este apoi accesibil de oriunde din lume. Abonamentul lunar vă oferă spaţiu pe un server web, dar menşinerea serverului este responsabilitatea deţinătorului său.

Furnizorii de servicii web există pentru a oferi o sumă de servicii care fac posibilă publicarea în Internet. Furnizorii de servicii web combină logic mai multe servicii într-un pachet, la un preţ rezonabil. În mod normal aceste servicii includ:
 • Spaţiu de stocare - Spaţiul fizic pe discul unui server unde sunt stocate datele unui site web (pagini, imagini, scripturi, e-mailuri, etc)
 • Lăţimea de bandă - Traficul Internet şi infrastructura de reţea necesare pentru a livra traficul utilizatorilor site-ului dumneavoastră web
 • Conturi e-mail - Căsuţe e-mail cu ajutorul cărora puteţi trimite şi primi e-mailuri. Adesea sunt oferite şi celelalte servicii de e-mail
 • Suport tehnic - O echipă de tehnicieni de suport pentru a vă oferi sprijinul în abordarea problemelor generale sau a altor probleme ce pot apărea
 • Suport pentru scripturi - Posibilitatea de a rula scripturi (mici aplicaţii ce realizează anumite funcţii) pe server
 • Servicii de backup - Un serviciu care realizează o copie a datelor site-ului web în caz de ştergere accidentală sau în situaţii de urgenţă
Lista de mai sus acoperă majoritatea funcţiilor de bază ce se aşteaptă de la majoritatea companiilor ce oferă servicii de găzduire, totuşi mulţi oferă o gamă largă de servicii pentru cea mai bună experienţă posibilă a utilizatorilor.

Tipuri de Găzduire Web
Sunt câteva tipuri de planuri de găzduire din care puteţi alege funcţie de dimensiunea şi necesotăţile site-ului dumneavoastră web. Mai jos veţi găsi o scurtă descriere a fiecăruia
 • Găzduire web partajată - Planurile de găzduire partajată permit ca mai mulţi clienţi să împartă resursele unui singur server. Acest lucru face ca aceste planuri să fie economice şi potrivite pentru site-uri mici şi medii sau cele aflate la început. Vizualizaţi planurile noastre de găzduire partajată.
 • Găzduire pentru revânzători - Aceste planuri sunt similare cu planurile de găzduire partajate, cu excepţia că planurile pentru revânzători permit vinderea mai departe a spaţiului de găzduire, făcându-le o alegere bună pentru afacerile interesate în oferirea de servicii de găzduire clienţilor lor, fără a se preocupa de costurile de întreţinere a serverelor.
 • Servere Virtuale Private - Un server virtual privat permite unui server să găzduiască "servere virtuale" multiple - permiţând clienţilor să acceseze puterea unui server dedicat la un preţ mult scăzut.
 • Servere dedicate - Reprezintă, în esenţă, închirierea unui întreg server pentru uzul propriu. Această opţiune permite o maximă flexibilitate şi putere şi este potrivită pentru site-uri mari sau specializate. Vizualizaţi serverele noastre dedicate.
 • Servere Cluster - Prin folosirea a mai multor servere pentru un singur site, serverele cluster pot deservi cele mai populare şi mai vizitate site-uri web.
 • Colocare - Cu un plan de colocare, un client poate beneficia de avantajele locaţiei noastre de găzduire folosindu-şi propriul echipament, pentru o flexibilitate optimă.

Despre Numele de Domeniu
Un nume de domeniu este textul pe care îl introduceţi în bara de adrese a browserului dumneavoastră pentru a accesa un site anume. Este un nume unic care identifică site-ul (de ex. iwsc.ro sau www.iwsc.ro).
Porţiunea 'iwsc' a exemplului anterior este esenţa numelui de domeniu şi distinge despre ce este site-ul sau denumirea site-ului. Nu este o regulă de bază, iar această porţiune a numelui de domeniu poate reprezenta orice atâta timp cât este un şir de caractere alfanumerice, cu sau fără cratimă. Porţiunea '.ro' a exemplului anterior se numeşte TLD sau domeniu de nivel maxim (top level domain). TLD poate reprezenta o locaţie sau ţară (iwsc.ro ar fi, în mod normal, un site românesc) sau o asociaţie (.org este folosit de organizaţii).
Veţi avea nevoie de un nume de domeniu pentru ca site-ul dumneavoastră să fie accesibil uşor în Internet. Numele de domenii trebuie să fie înregistrate pentru a putea fi folosite. Mulţi furnizori de servicii web (inclusiv IWSC) oferă servicii de înregistrare domenii, care vă permit securizarea numelui de domeniu.

În plin avânt tehnologic, clienţii aşteaptă de la dumneavoastră să fiţi online 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.
Serviciile de Găzduire IWSC vă oferă stabilitatea şi încrederea de care aveţi nevoie atât dumneavoastră cât şi clienţii dumneavoastră.
IWSC oferă Servere Profesionale şi Conexiuni de Mare Viteză dedicate găzduirii şi accesării serviciilor web atât de necesare dumneavoastră, performanţa şi stabilitatea fiind scopurile noastre!

Asiguraţi-vă că datele dumneavoastră sunt stocate în siguranţă pe echipamente şi configuraţii profesionale şi disponibile pentru accesare de oriunde v-aţi afla. Folosiţi serviciul nostru de Stocare la distanţă.
Dacă aţi optat pentru un pachet de hosting IWSC, puteţi preveni pierderile de date folosind serviciul Backup hosting IWSC.
Servicii corelate
Server partajat
Folosiţi puterea oferită de configurarea cluster pentru servicii web stabile!
Despre Server partajat
 
Backup pentru găzduire
Salvaţi-vă datele folosind un plan oferit de serviciul de backup hosting IWSC.
Despre Backup pentru găzduire
 
Server virtual privat
Aveţi un server dedicat pe care vi-l permiteţi în Datacenterul IWSC.
Despre Server virtual privat
 
Server dedicat
Serviciile dumneavoastră web au dedicat un server în datacenterul IWSC.
Despre Server dedicat
 
Stocare la distanţă
Stocarea sigură a datelor dumneavoastră, disponibilitatea lor oriunde v-aţi afla.
Despre Stocare la distanţă
 
NO spyware, adware, malware
Serviciile IWSC funcţionează pe echipamente profesionale:
Pentru o vizualizare corectă a acestei prezentări trebuie să aveţi instalat Flash Player 8.0 sau o versiune mai nouă. Descarcare Flash Player
Serviciile IWSC beneficiază de puterea oferită de:
Mediu  |   Feedback  |   Newsletter  |   Ştiri şi Evenimente  |   Contact
©Intelliware Solutions Company srl. Toate drepturile rezervate.
Versiune website: 2.2
Timpul de răspuns al serverului: 0.33 secunde
Total vizite: 30365    Vizite unice: 5170