Se încarcă pagina. Vă rugăm să aşteptaţi ...

Protecţie Antivirus

IWSC este Reseller Autorizat
Curs valutar
Cursul de schimb este oferit de Banca Natională a României şi este actualizat automat zilnic.

Curs pentru: 23.01.2024
1 USD = 4.5780 RON
1 EUR = 4.9767 RON
iwGATE - Sistem de Management Intelliware (IMS)

Aveţi o întrebare?

Vă ascultăm! Acesta poate fi un punct de plecare pentru colaborări viitoare!

Formular de contact

Protecţie Antivirus
Kaspersky®

Datorită nivelului înalt de profesionalism şi dedicare, Kaspersky Lab a devenit lider în dezvoltarea protecţiei antivirus. Produsul principal al companiei, Kaspersky® Anti-Virus, primeşte în mod regulat premii de top în urma testelor conduse de renumite centre de cercetare internaţionale şi publicaţii IT. Kaspersky Lab a fost primul care a dezvoltat numeroase standarde tehnologice în industria antivirus, inclusiv soluţii complete pentru Linux, Unix şi NetWare, un analizator euristic de ultimă generaţie proiectat pentru a detecta viruşii nou apăruţi, protecţie eficientă împotriva viruşilor polimorfi şi macro, baze de date actualizate permanent şi o tehnică pentru detectarea viruşilor din fişierele arhivate.

Este greu de imaginat cum ar arăta industria antivirus fără tehnologiile dezvoltate de Kaspersky Lab. Acest fapt este susţinut de numeroşi furnizori de programe de securitate care au ales motorul Kaspersky® Anti-Virus pentru a-şi dezvolta propriile produse, printre aceştia numărându-se: Aladdin (Israel), Alcatel-Lucent (Franţa), Alt-N (USA), Blue Coat (USA), Check Point (Israel), Clearswift (UK), Communigate Systems (USA), Critical Path (Ireland), D-Link (Taiwan), Finjan (USA), GFI (Malta), IBM (USA), Juniper (USA), LANDesk (USA), Microsoft (USA), Netasq (France), Netgear (USA), Parallels (Russia), Sonicwall (USA), WatchGuard (USA), ZyXEL (Taiwan).

Când vine vorba despre furnizarea de soluţii sigure împotriva viruşilor, a spam-ului şi a atacurilor hackerilor, Kaspersky Lab dispune de soluţii pentru fiecare tip de consumator. Compania oferă o gamă largă de produse destinate utilizatorilor individuali şi reţelelor companiilor, protejând împotriva sistemelelor malware tot mai complexe şi multifuncţionale care au pătruns în mediul online.

În 1999, Kaspersky Lab a fost primul care a introdus software-ul antivirus integrat pentru staţii de lucru, servere de fişiere şi servere de aplicaţii care rulau pe sisteme de operare Linux/FreeBSD. În prezent, compania oferă un set complet de soluţii de securitate pentru cele mai populare sisteme Linux/FreeBSD, protejând deopotrivă servere şi aplicaţii pentru clienţi.

Folosirea gamei de produse Kaspersky Lab asigură un nivel unic de protecţie împotriva malware-ului şi a altor tipuri de ameninţări externe.
Produse corelate
Kaspersky® pentru Acasă
Produse antivirus deţinătoare de premii pentru utilizare rezidenţială, cu actualizare a bazei de date de viruşi la fiecare oră
Despre Kaspersky® pentru Acasă
 
Kaspersky® pentru Business
Produse antivirus şi securitate deţinătoare de premii pentru utilizare în afaceri şi în corporaţii
Despre Kaspersky® pentru Business
 
Kaspersky® pentru IMM
Kaspersky® Small Office este o soluţie creată având în minte microîntreprinderea dumneavoastră
Despre Kaspersky® pentru IMM
 
NO spyware, adware, malware
Compatibil cu Windows® 7
Kaspersky® Internet Security 2010 şi Kaspersky® Anti-Virus 2010 sunt complet compatibile cu cel mai nou sistem de operare Microsoft®.

Actualizare gratuită: dacă aveţi deja o licenţă validă şi doriţi să descărcaţi o versiune compatibilă cu Windows® 7, vă rugăm să contactaţi un reprezentant IWSC.
Mediu  |   Feedback  |   Newsletter  |   Ştiri şi Evenimente  |   Contact
©Intelliware Solutions Company srl. Toate drepturile rezervate.
Versiune website: 2.2
Timpul de răspuns al serverului: 0.45 secunde
Total vizite: 30655    Vizite unice: 5288